Партнерска програма

Мој Дом оваа програмата е бесплатна и им овозможува на членовите да заработат приход со ставање на линк или линкови на нивната веб-страница која рекламира Мој Дом или специфични Артикли на неа. Секоја продажба направена на клиенти кои кликнале на тие врски ќе заработат за подружницата. Во моментов стандардна стапка на провизија 5%.

За повеќе информации, посетете ја страницата со Најчесто поставувани прашања или видете ги нашите партнерски & услови.

Нов партнер

Јас во моментов не сум подружница.

Кликнете Продолжи подолу за да креирате нов партнерски профил. Забележете дека ова не е поврзано на кој било начин со вашиот кориснички профил.

Продолжи

Партнер најава

Јас сум веќе партнер